Presentation picture
andou
Andrea
Välkommen! Jag heter Andrea Enström, är 16 år gammal och lever med min familj i en lägenhet på Östermalm. Jag kallas för Andou, därav bloggnamnet. Min blogg är som en gott & blandat påse fast i ord och bilder!! Hoppas att ni trivs ;)
Instagram: andous

Titta på filmer online!!

Tänkte visa nu hur ni ser filmer online! 1. Gå in på letmewatchthis.com 2. Om du vill kolla på serier måste du klicka på "Tv Shows" innan du söker. (Om du ser på vanliga filmer behöver du inte klicka in movies innan) 3. Skriv in vilken film du vill se (i sökrutan). 4. Klicka på den film du vill se och kolla så att det ser ut såhär (när du bläddrar ner). 5. Om det är en serie väljer du avsnitt innan, om det är en vanlig film kommer du direkt till dethär: 6. Nu ska du välja vilken sida du vill titta ifrån, jag personligen ser alltid på dessa tre, de är typ de ända som man inte behöver skapa accounts på och sånt. Putlocker, Sockshare, Gorillavid. 7. Nu beroende på vilken du valt kommer det se olika ut, jag visar båda. (Putlocker och sockshare är typ samma sak så man gör likadant.) När du använder putlocker och sockshare kommer det stå att du ska vänta i typ 3sek innan det som jag inringat kommer fram. 8. Klicka på continue och sedan play!! (på gorillavid är den en minireklam innan filmen börjar), om ni har flera frågor så ställer ni bara dom! Hoppas ni får en mysig filmstund :) OCH JA, det är gratis!! OCH NEJ, man för inte virus!! :)
 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

SNYGGASTE

Emily (Em) från PLL är så sjuukt snygg, får ångest av att kolla på det! Hon heter Shay Mitchell på riktigt.

Vad tycker ni?? :)
 

Födelsedags fika!

När jag kom hem idag möttes jag av detta, jag åt 4 bitar tårta..... Vi skulle ätit middag på lisa på torget idag men fyyy, det regnar ju alldelles för mycket!! Så vi ska äta thaimat istället :) mums!!
 

Uupsiii

Jag har alltid trott att vi har avslutning nästa onsdag men vi ha det nästa tisdag (allstå inte denna vecka som kommer nu), så jag har lixom gått runt och sagt på onsdagar nu är det blablabla dagar kvar/veckor kvar haha....Roligt om jag hade kommit på onsdagen istället!! tror att det blev rätt nu :/
 

GRATTIS!

Idag fyller min underbara mamma år!! GRATTIS, GRATTIS!!!
 
1