Titta på filmer online!!

Tänkte visa nu hur ni ser filmer online!

1. Gå in på letmewatchthis.com

2. Om du vill kolla på serier måste du klicka på ”Tv Shows” innan du söker. (Om du ser på vanliga filmer behöver du inte klicka in movies innan)

3. Skriv in vilken film du vill se (i sökrutan).

4. Klicka på den film du vill se och kolla så att det ser ut såhär (när du bläddrar ner).


5. Om det är en serie väljer du avsnitt innan, om det är en vanlig film kommer du direkt till dethär:

6. Nu ska du välja vilken sida du vill titta ifrån, jag personligen ser alltid på dessa tre, de är typ de ända som man inte behöver skapa accounts på och sånt.

Putlocker, Sockshare, Gorillavid.

7. Nu beroende på vilken du valt kommer det se olika ut, jag visar båda. (Putlocker och sockshare är typ samma sak så man gör likadant.) När du använder putlocker och sockshare kommer det stå att du ska vänta i typ 3sek innan det som jag inringat kommer fram.

8. Klicka på continue och sedan play!! (på gorillavid är den en minireklam innan filmen börjar), om ni har flera frågor så ställer ni bara dom! Hoppas ni får en mysig filmstund :)

OCH JA, det är gratis!! OCH NEJ, man för inte virus!! :)

15 thoughts on “Titta på filmer online!!

  1. Jag kan inte se hela filmen på Sockshare den laddar från typ 26 min in i filmen om du undrar vilken film det är så är det Bring it on Fight To The Finish!

    1. Om den laddar så ska du Pausa den ett tag. Du vet den som man typ drar bak så spolar den bak? Iaf innan den åker en liten annan grej, det är den som visar typ hur långt den har läst in programmet! Svårt att förklara men kommer spolningen ikapp så börjar den ladda! Så du måste låta den komma iväg en bit! Funkar inte det så vet jag inte! :)

  2. Är du säker att de INTE är virus? Hur vet du att de inte är virus? För de kommer upp massor ” grattis du har vunnit 100kr klicka här så..”
    Tacksam för svar! <33

  3. Pingback: PLL | Gwen

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>